Tokoiltiin kaverien kera taas tänään. Kivaa kun on tullut nyt lyhyessä ajassa monta treeniä häiriössä.

Leikki & kontakti: Päätin jo ennen treenejä että harkataan tänään aluksi ihan vaan leikkimistä. Kyllähän ne ihanan kaverin tekemiset alkuun kiinnostivat, mutta hyvin Aava kuitenkin keskittyi kontaktiinkin. Leikki oli intensiivistä, jes!

Seuruu: Paikka on niin hyvä, siis niiiiin hyvä <3 Jonkun verran Aavis painaa kyllä, mutta se paikka! Hiiiohoi ja kaikki muutkin ilon huudahdukset tähän. Tehtiin ekaa kertaa ikinä myös juoksuosuutta, ja se meni aika kivasti.

Liikkeestä seiso: Ekalla kerralla kun testasin ilman apuja, Aava istui. Muut kerrat Aavis teki ihan oikein. Ompa siistiä että tämä liike alkaa olla näin hyvällä mallilla: avutkin on saanut häivyttää. Vielä kun ite muistaisi kävellä pidemmän matkan ennen käskyä (tulee usein vahingossa tehtyä joku vakio-3m ja sitten jättökäsky....)

Nouto: Vauhtinoudot leluun meni ihan jees, mutta jotenkin tää on Aavaksi tahmea. Ehkä luoksetulon loppuosan epävarmuus näkyy myös palautuksessa, kun en oo ikinä oikeen opettanut Aavalle mitään sanaa tähän (tyyliin tänne/tuo/hae). Ei Aava mitenkään hidas ole, mutta selvästi se ei ihan tiiä mitä siltä odotetaan. Eli se ei osaa aivan, mutta tekee silti valistuneen arvauksensa mukaisesti. Aava <3

Sitten kaveri liikkuroi meille seuruuta. Ensin tehtiin ihan kisamainen seuruupätkä palkaten välillä (ekassa pätkässä namilla, tokassa lelulla). Olipa jännittävää!

Pätkä1: Aava otti jonkin verran häiriötä liikkurista. Se katseli välillä taakseen ja epäröi, mutta teki hienosti kun liikkuri otti meihin etäisyyttä. Koska Aavan paikka on niin bueno, en oikein näe koko koiraa, mikä on hirveän outoa. Tunsin että palkattomuuden myötä Aava alkoi painaa enemmän, eli yritti lisää. Käännökset tuntui luonnollisilta, koska Aava ei edistä. Kaveri sanoi että Aava näytti epäröivän liikkuria, mutta sen paikka on tosi hyvä. Etenkin vasempaan täyskäännös näytti kuulemma hyvältä, kun Aava käyttää niin hyvin takapäätään. <3

Pätkä2: Tein lyhyen pätkän ja palkkasin lelulla kun Aava keskittyi ja teki hyvin. Ekoiksi liikkuriseuruiksi nämä meni tosi hyvin. Oon iloinen että palkattomuus ei näyttänyt latistavan Aavista, vaan se pyrki parantamaan tekemistään.

Otettiin vielä tauon jälkeen kisamainen p-makuu 2min ja sen päälle kisamaisen p-makuun aloitus ja 5sek pysyminen palautteluksi. Tämä oli eka kerta ikinä kun Aavis teki kokonaisen makuun ilman välipalkkaa. Huomioita: Aava meni maahan kaverin käskyllä molemmilla kerroilla ja hurjan vinoon menikin. Pysyi hyvin ja rauhallisesti aloillaan, mikä on kyllä hyvä juttu. Meillä ei oikein oo taaskaan käskysanaa maasta sivullenousuun, blah. Nousussa oli siis vähän empimistä.

Eli: Käskysanoja täytyisi sisäänajaa monissakin liikkeissä. Lisäksi leikkiminen selvästi väsytti Aavaa paljon enemmän kuin nameilla tekeminen.