Eilen treenattiin hurmaavassa gööttiseurassa paikallamakuuta Aavan kanssa. Aava jumitti perusasennosta maahan ja toisaalta myös ylösnousun, kun kaveri oli niin virtaa täynnä että sitä piti vähän tuijottaa. Otettiin sitten vähän lisähäiriötä kehiin (kaveri sai leikkiä oikein kunnolla), ja palkkasin kun Aava teki hyvin. Kiva pieni täsmätokotus!

Tänään käytiin erään söpön kelpie-herran kanssa juna-asemalla tokoilemassa. En tiiä mikä tuossa asemassa on, kun Aava on siellä aivan raivoissaan. Se leikkii tosi hulluna ja välillä yrittää ihan roikkua mun hihassakin, auts.. Seuruu oli hyvää. Aava on alkanut tehdä töitä tosi hienosti vaikka suosikkipoika on näköpiirissä kokoajan. Tässä on selvää kehitystä havaittavissa :) Oon iloinen että tämä yhtäkkinen keskittymisen parantuminen tuntuu tulleen kuin ilmaiseksi. En oo kauheesti puuttunut Aavan tuijotteluihin, mutta toisaalta oon pyrkinyt blokkaamaan mahdollisuudet jäädä ihmettelemään kaverin touhuja. Kun tällaisia onnistuneita treenejä tuli muutamat alle, niin nythän homma toimii :) Jäävät sujui ok. Vähän jotenkin epävarma olo on itellä, kun Aava menee hitaasti maihin. Oon kuitenkin iloinen että se meni maahan. Joku juttu tässä silti on. Luoksetulo häiriössä oli ok ja p-makuu myös. Tänään Aava meni kepeästi maahan ja etenkin nousi huikean hyvin ylös. Hyvä treeni!

Treenilistalle: pitkiä makuita paljolla palkalla + noususta palkka, jättökäskyihin siedättämistä, jääviä eri päivinä ja paikalla seisoskelua