11022571_10205054066584885_2807788749017

Avoimen liikkeet on olleet arvatenkin ohjelmassa viimepäivinä. Kokonaisuudessaan oon tyytyväinen treeneihin: liikkeiden osat etenee ja ollaan keksitty sosiaalisen palkan leikki, jolla Aava palkkautuu hirveän hyvin. Tätä juttua ei tosin voi kisoissa käyttää, mutta on kivaa että työkalupakista löytyy välineitä mahdollisten vaikeiden hetkien varalle.

Luoksetulo: Aava väläyttää ajoittain upeita stoppeja. Teputtelee kyllä myös välillä :) Aava tietää nyt koko luoksetulon ketjun, ja odottaa stoppia hyvällä ilmeellä. Luoksetulo ei oo mennyt kertaakaan vääntämiseksi tms. Toisinaan Aavis menee pätkät hitaampaa, mutta ei esimerkiksi stoppaa itsekseen läpijuoksuja tehtäessä. Täytyy muistaa treenata rohkeasti myös pitkältä pitkältä matkalta ja palkata asap stopista.

Paikkamakuu: Aavis on ollut aika hyvä, vaikkei mitenkään älyttömästi olla treenattu makuita. Eilen vieraalla kentällä Aavis oli noussut istumaan, joten lisää ns. kylmiä paikkoja treeneihin. Aava kyllä röhnöttää melko rumasti makuut, muttei ole levoton niin en puutu asiaan tässä vaiheessa. Pääasia ettei sitä ahdista olla yksin.

Seuruu: Tehtiin eilen pitempää pätkää, ja Aavis alkoi jätättää, kunnes jäi tuijottamaan jotain ohimeneviä koiria ääääh...... Tästä annoin palautetta, ja olikin hyvä että tuo uusi sosiaalinen palkka löytyi avuksi. Aavis on kummiskin aika herkkä jos komentaa. Treenattiin sitten seuruuta sillein että Aava oli melko hullu, koska tämä uusi leikki on aika superkivaa Aavan mielestä :D Mutta olihan hienoa seuruuta! Ja uskon kuitenkin että oli hyvä antaa palautetta kun sai ajoituksen kuntoon ja virheen esiin.

Kontakti peilin avulla: ok

11087485_10205054066624886_6754858359246

Kaukot: Nää on olleet aika hyvät. Jostain syystä en silti luota että nouseeko se nyt ekalla käskyllä. En luota, vaikka eilen otin paikkamakuun palkatta, siirryttiin kaukoihin ja palkkasin ekan nousun, joka meni hyvin. Vois varmaan alkaa jo uskoa että kyllä Aava haluu nousta. Jotenkin Aavan olemus on sellanen toljottava, johtuen ehkä lelupalkasta. Siksi epäilyttää.

Hyppy: Tänään treenattiin hyppyä, ja se meni hienosti! Alkuun Aava heitti maihin, koska oli ottanut kaverin treenistä painetta. Kun nollasin tilanteen auttamalla Aavaa istumaan ja kehumalla sillein yli-kiltisti eikä yhtään 'uhkaavasti', niin joku lukko aukes ja lopulta tehtiin ihan kympin hyppyjä pari :) Viimekerran hypyn kiertoa takaisin tullessa ei esiintynyt tänään ollenkaan.

Liikkeestä maahan: Tahmea, mutta tekee.. Kelpaa mulle avoon, muttei enää jatkossa. Jääviin ja pitkiin seuruisiin liittyy Aavalla helposti jätättämistä, mikä on purkamista vaativa asia.

Muuta: Istumaan jääminen on taas vaikeaa. Aava mieluusti menisi maihin, vaikka minkä sanan sanoisi. Vähän se hoksasi asiaa jo, mutta treenit jatkukoon.