11173606_10205225213223444_60007558_n.jp

Pieksämäen kokeesta Aavalle avoimesta luokasta 180p, 1-tulos, kunniapalkinto ja 1./14 sija <3 Titttidiiii! Tuomarina oli Mauri Pehkonen. Voittaja kutsuu! Olipa kiva että avo1 tuli nyt näin nopsaan, että pääsee kunnolla ylempien luokkien kimppuun :)

Ollaan kyllä treenattu paljon ja koitettu ottaa kokonaisia liikkeitä haltuun, mutta silti yllätti että Aavis oli melkolailla samanlainen kokeessa kuin treeneissäkin. Lähdettiin tekemään parhaamme, ja siinä onnistuttiin :) Hiekka-alusta ihmetytti ja nuuskituttikin Aavaa jonkin verran. Liikkeestä jäävät on meidän heikko lenkki, ja siitä kumpuava seuruun jätätys (koska Aava ennakoi käskyä). Aava on siitä jännä, että vaikka se olisi seuruussa hieman vaisu, niin se tekee kuitenkin heti perään esimerkiksi kaukot, luoksetulon ja hypyn kympin arvoisesti. Toisin sanoen se seuruun tunnetila rajaantuu aika tarkasti juurikin seuruuseen+jääviin, eikä muihin liikkeisiin. En suostu kyllä myöntämään, että seuruun pulma johtuisi motivaation puutteesta. Ennemminkin musta tuntuu, että Aava ottaa painetta jäävistä, ja siksi seuruu+jäävät ei vaan sovi yhteen meillä tässä vaiheessa. Aava painoi taas seuruussa, mutten oo siihen puuttunutkaan että ei se yllättänyt.

Hassua että jostain syystä Piitun vahvat liikkeet näyttäisi olevan myös Aavan vahvoja liikkeitä, ja päinvastoin. Kaukot ja luoksetulo oli Piitulla hyviä aina, ja Aaviksella on ainakin nyt sama juttu. Sitten taas idari oli Piuskille blääh, ja hehhee, ei näytä jäävät nyt oikein lähtevän meillä Aavan kanssa. 

Aava onnistui superhyvin näissä jutuissa:

- Kaukot!!!! Vaihdot oli semmoiset yhdellä pompulla ylös ja alas <3

-Luoksetulo!!!! Jes mikä ilme stopissa <3 Aavis halusi pysähtyä ja tuli kovaa kaikki välit.

-Hyppy löytyi ja onnistui <3 Hiukan mennessä Aava epäröi, mutta hyppäsi reippaasti kuitenkin <3

-Aavis ei varastanut noudossa <3

-Luoksetulossa Aava pysyi istumassa, vaikka on nyt joka treenissä lässähtänyt maihin omia aikojaan

-Perusasennot on suoria ja tiiviitä <3

Aava on niin kultainen koira ja pyytteettömän ihana että se ansaitsee onnistua, koska onhan se nyt taitava pieni koira <3 Aavis on kehittynyt huiman paljon sitten kisauransa aloituksen. Tuntuu että treenit sen kanssa paranee kokoajan :)

11121151_10205225213263445_155356224_n.j