IMG_4411.jpg

Kaahailuaaaaa

Käytiin kaverien kanssa tokoilemassa pidemmän kaavan kautta. 

Ruutu: Rakensin ruudun Aavan näkemättä. Ruudussa oli alusta, ja appari oli palkkaamassa sivummalla. Eka toisto kylmiltään --> Aavis bongasi ruudun ja juoksi sivusta sisään --> hakeutui hienosti alustalle --> palkka lensi sivusta. Toistoilla hyvä :) Palkkasin heittopalkalla ja leikittiin paljon. Tutustuttiin ruudun siirtelytreeniin myös, ja Aava oli tässä aika hieno. 

Aava tauko.

Piitun ruutu: Piuku meinasi alkuun juosta suoraan ruutuun, ja loukkaantui hieman kun en antanut sen tehdä niin :D Löydettiin merkkiin vauhti sitten, ja nopeasta merkistä päästin ruutuun. Toistolla lennosta merkille ja lennosta merkiltä ruutuun --> tosi hyvät :) Piitu muistaa alustan kivasti.

Seuruu: Aavan kanssa tehtiin ihan riekkumisseuruita, lyhyitä pätkiä. Nämä ok.

Liikkeestä istu: Alkeistreenejä hömpöteltiin vapaasti sivuilta ja peruuttaen. Aavan ilme ja olemus oli tosi hyvät.

Aava tauko.

Tunnaritreenit: Näissä Aavis pääsi kunnolla miettimään, ja voi että se kyllä tekikin ajattelutyötä paljon <3 Otettiin erilaisia variaatioita. Kerran Aava toi väärän, kun sille on hankalaa etsiä ihan tuoretta kapulaa, jolla ei ole aiemmin tehty.  Lisäksi Aava otti häiriötä kaverikoirastaan melko paljon. Palkkasin tämän vääränkin. Hyödylliset harkat! Huomioita: lelupalkka toimi hyvin, uskalla vaan jatkossakin palkata lelulla :)

Makuu 5min: Välipalkoin 0,5min ja 3min. Tämä ok :)

Istuminen noin 0,5min ja 1min: Aavis yllätti ja teki hyvin! Yhdessä jätössä läsähti maihin, Aavan tyyppivika. Edistystä kuitenkin. Lelupalkka oli hyvä tähän(kin).

Piitu teki loppuun ohjatun noudon liikkeenomaisesti, sekä oikean että vasemman puolen. Palkkasin merkit erikseen. Itse noudot meni niin hyvin, että melkein jo aloin suunnitella Piitun laittamista johonkin tokokisaan yli viiden vuoden tauon jälkeen :D <3

Oikein hyvät treenit! Mulle jäi tunne että Aava etenkin pääsi käyttämään älyään oikein kunnolla. Hyvän mielen tokot kerrassaan.