227747_4662601256569_1278771080_n.jpg

Piitu 10kk, on se aina ollut kyllä suloinen :)

Käytiin taas kaverien kera tokoilemassa. Tällä kertaa sää oli varsin harmaa ja sateinen. 

Aavis aloitti paikkamakuulla. Tehtiin noin 3minsaa piilossa kahdella välipalkalla ja yksi minuutti näkösällä. Nämä oli ihan hyvät suoritukset :) Hurjan irtonaisesti Aava nousee makuusta nykyisin.

Vieras ruutu (Aava ei nähnyt kun rakennettiin ja tötsät ei ollu meidän omat) alustalle meni hyvin. Alkuun Aava harhaili hieman ennen kuin bongasi alustan, ja meinasi tuoda moisen läpyskän mulle :D Tein hieman siirtelytreeniä, välittömiä palkkoja ruutuun ja apuohjaajan kanssa palkkausta. Hyvä ruututreeni! Ensi kerralla pitää ottaa läheltä vierasta ruutua niin että saisi heti oikean suorituksen palkattua.

Seuruu häirittynä: oooikein hyvä, hieno Aavis! <3 Yksi moka tuli kun apuohjaaja aivasti tahallaan, mutta muuten Aava vaikutti tietävän hyvin mitä tehtävässä haetaan takaa.

Kaukot kepakon kanssa: M-s ja s-m on nyt kunnossa, jes! Seuraavaksi työn alle s-i: nyt Aava peruuttaa suht voimakkaasti. Kaukot on kyllä aika kivalla mallilla :) Pystyn mennä jo noin 7m päähän ite, kunhan kepakko on apuna. Aavis tekee kivan irtonaisesti vaihdot, eikä jumita tai muuta. Pätevä lapsonen <3

Liikkeestä istu: Autoin kunnolla ja tehtiin tavallaan käsimerkin kera ekat toistot lähinnä peruuttaen. Apuohjaaja palkkasi myös osan suorituksista. Lopuksi Aavis teki taitavasti istumisen myös sivulta, kunhan kävelin hitaasti ja rauhassa :)

Piitu teki ruutua. Merkki oli tänään vähän hukassa ja ruudun paikka myös, mutta kivaa oli :)