11224132_10205701449209046_8339764006913

Ruutu: Aava alkaa olla oppinut ruudun tosi kivasti. Ollaan tehty siirtelytreenejä nyt muutamia kertoja, ja vaikka näissä treeneissä oon vain keskittynyt heittämään palkan nopeasti saamatta siirtelyä mitenkään 'valmiiksi', on Aavis hoksannut jutun hirveän hyvin. Ehkä tämän takia ruudun paikkakin on ottanut ison harppauksen eteenpäin, tai mulla on sellainen olo että Aava hahmottaa suunnilleen, missä se ruudun paikka on. Ruutu kylmiltään alustalle oli niin hyvä, että melkein teki mieli lopettaa treeni siihen :D Muutenkin läpi näiden iltatokojen tuumin monesti, että tää riittää, olipa hyvä, hieno Aava, huh tekipä se upeasti! Tehtiin hieman siirtelyä, kestoa stoppiin ja ekaa kertaa loppuosaa. Aava oli hurjan pätevä etenkin ruudun takaa ruutuun -siirrossa <3 Loppuosaa tehtiin tosiaan hieman, ja jätettiin juttu mietintämyssyyn. Palkkasin sivulletulon kaartamalla oikealle karkuun. Aava hokaskin heti sellaisen skarppiuden seuruuseentuloon, mikä oli hyvä juttu :)

Seuruu: Ei ne pulmat treenaamatta ratkea, joten otin sitten työn alle ongelman etsimisen. Seuruutin pitkää pätkää, ja kehuin aina kun Aavis korjasi paikkaa eteenpäin. Tää oli hyvä treeni :) Sain Aavan palkkautumaan pitkästä aikaa seuruussa.

Liikkeestä istu: Pari toistoa alle avuilla, sitten vapaamuotoisesti sivulta liikkeestä istu. Ensin ei muistunut Aaviksen mieleen :') <3 Mutta sitten se tajusi! Teki pari huipputoistoa, ja siihen jätettiin. Edistystä!

Metalli: Aava nostaa periaatteessa metallin ja tuo, muttei yhtään innoissaan. Vauhtinoutona Aava paristi unohti koko metallin pöpelikköön. Härnäsin neitiä niin, että jätin palkkaamatta vaikka toi kyllä kapulan odottamisen jälkeen. Katsotaan miltä näyttää seuraavalla treenikerralla :) Tää oli kuitenkin sellanen positiivinen metallitreeni, vaikkei itse liike vielä toimikaan.

Tunnari: Otettiin työn alle tunnarin alkuasennon opiskelu. Aava pyöri mielellään mun mukana :D Tunnarit oli hienoja! Vaikeammat toistot aiheutti enemmän päänvaivaa: kerran ihan tuoreella kapulalla Aava taisi avata suutaan vääränkin kalikan ympärillä, mutta en oo kauhean huolissani. Hyviä toistoja vaan lisää :) Yksi toisto oli etenkin aivan super!