Hiekkakenttätokot pe

Ruutu: Siirtelyt super, pitkän matkan ruudussa jäi kiinni juoksemiseen --> juoksi ruudun viereen. Korjaus ok ja vaikeuttamalla paransi. Loppuosaa jumitti, koitin vahvistaa. Kokonaisuudessaan paikka tosi hyvä!

Tunnari: Taukoa takana. Alkuun vaan hömpötteli (nosteli ja toi mitä sattuu), kun tehtävä oli liian helppo ja namipalkka ei toimi. Paransi joka toistolla, kun en mitenkään painostanut.

Hyppynouto puulla: Osissa ok, kokonaisena ok, toistolla unohti paluuhypyn. Vaikeuttamalla paransi.

 

Nurtsitokot ke

Ruutu: Meni helposti pitkäksi, kun pysäytin liian myöhään ja haluan että Aava itse hakee keskikohdan. Aava oli kyllä kuulolla ja reagoi hyvin käskyyn. Korjaukset ok. Nyt voisi tehdä kuurina heittopalkkaa niin, että koira lähtee kaukaa ruutuun mutta ite oon lähellä (että osaan stopata hyväs kohtaa). Ja stoppia koska tahansa --> palkka. Ruutu kylmiltään pitkältä matkalta yllättävän ok. Loppuosa aika hyvä jo :) Yksi toisto ilman alustaa sujui hienosti.

Sivulla (apuohjaajan) häiriköinnit: Aavalle vaikeaa. Sai monesti kieltää, mutta Aava hoksasi sitten. Palkkautui tosi hyvin, ja panostin palkkaan (sekä sosiaaliseen että lelupalkkaan). Seuruussa Aava helpommin muisti olla välittämättä häiriöistä.

Maahan huutelut: Rankka, mutta hyvä treeni :) Aava oivalsi ja palkkautui tosi hyvin.

Hyppynouto metallilla: Aava oli jotenkin tahmea ja teki ihan mitä sattuu. Olin kuitenkin tyytyväinen treeniin: sain virheitä helposti esiin, enkä helpottanut tehtävää. Lopulta Aava teki jo ihan kelpo-hämytoistonkin, eikä mennyt lankaan.

Paikkamakuu 3min yksitellen alas & ylös: Aivan hyvä. Ehkä vähän ennakoi kaverin nostamista ylös, tai kuulosteli. Makuuasento on mallia banaani. Pitäis ehkä tehdä sille jotain..

Tunnari: Tosi tosi tosi mahtavaa työtä! Namipalkalla unohti kerran mitä oli tekemässä. Vaihdoin leluun --> tosi hyvin lähti sujumaan. Tehtiin ihan eka kisamainen tunnari ikinä, ja se oli ihan loistava. Hassua. Ero noihin hiekkakenttätreeneihin: en ottanut alle mitään lälly-treenejä (Aavan mielestä), ja vaihdoin lelupalkkaan. Aava käytti hyvin nenäänsä, ja oli kaikin puolin hurjan taitava!