10904084_10204484166177731_4011386181114

Otettiin Aaviksen tokoja videolle. Löysin pätkistä paljon hyvää :) Toisaalta on hirveän terveellistä nähdä tekemistään ikään kuin ulkopuolisen silmin.

Seuruu: Aava estää välillä liikkumista, kun se on niin tiivis. Toisaalta Aaviksen seuruupaikka on vakio, kontakti pysyy ja Aava jaksaisi seurata tosi kauankin. Oon ällistynyt, miten mun koira ihan oikeasti osaa seurata! Takapäätään Aava heittää 80% eli melkein säännönmukaisesti liikaa käännöksissä. Ei se mikään moka oo, mutta seuruurytmi siinä vähän häiriintyy. Mun pitää muistaa liikuttaa käsiä luonnollisemmin. Namipalkalla Aava on korrektimpi kuin lelulla.

Heh, just vilkaisin viime merkintää, missä kehuin Aavan takapäänkäyttöä. Eli korjaan: Aavan takapäänkäyttö on tosi hyvää, mutta koska Aava on selvästi sellainen tyyppi, ettei sen oppimat asiat laimene helposti jos niitä ei vahvista, niin voitaisiin opetella sellaisia hallittuja pepunheittoja :) 

Superhienoa on, että Aavan seuruu on hienoa ja hyväilmeistä, vaikken oo yhtään 'prässännyt' sitä. Vahvistanut vain tarkasti oikeaa asiaa. Upea pentu <3

Liikkeestä maahan: Tää on meille vaikea. Videoituna ei meinannut millään onnistua, ja syy oli palkkaus, tarkemmin sanottuna lapanen. Vähänkään korkeammassa vireessä Aavis ei vielä osaa mennä maahan. Leikittynä sisällä makuu muistuu kyllä mieleen, mutta videotilanne osoitti että ei me vielä tätä osata. Lisäksi jos vahvistaa makuuta paljon kotona, kärsii seuruu, kun Aava luulee että siinäkin mennään sitten maahan :D

Liikkeestä seiso: Yllättävän varmasti meni itse asento, mutta videointi osoitti että lopun pysyminen on vielä vaiheessa kun tekee liikkeenä. Tätä harkattiin erikseen tänään niin, että kiertelin Aavaa kun se seisoskeli olkkarissa. Tauon jälkeen Aava muisti pysyä aloillaan, jee!

Luoksetulo: Kokeilin eri käskyjä, ja vihdoin löytyi meille hyvä käsky. Kokonaisuudessaan iloinen liike, oon tyytyväinen. Ollaan koitettu kauheasti opetella jättökäskyä, mutta se on mulle joku pieni peikko. Jos se alkaakin peruuttaa tai pomppia tai..

Kuitenkin kokonaisuudessaan oon tosi ylpeä Aavasta, ja siitä miten hienosti se on asiat oppinut. Aava jaksaa toistoja ja musta tuntuu että sen tekemiseen on ilmestynyt ylimääräinen draivi jostain ihan hiljattain. 

Treenilistalle: Jättökäskyt (koska mielenrauha), maahanmenot, kisasiirtymät, pyrkimys käydä erilaisissa halleissa tekemässä p-oloja