11046629_10204914052364617_6611653163118

Tokoilumme on ollut aika vähäistä viime viikkoina. Ruutunauhatilaus saapui tuossa jo tovi sitten, mutten ole saanut aikaiseksi treenata. Mietin tänään että se johtuu siitä, että haluaisin heti valmista, enkä ole ollut valmis tekemään sitä arvokasta pohjatyötä.. Ihan hyvä ettei olla siis treenattu :) Paitsi kontaktia peilin kanssa, ja häiriössä pieniä seuruupätkiä lelu piilossa.

Tänään käytiin kavereiden kanssa treenimässä enemmän pitkästä aikaa, ja Aavis oli tosi hieno kokonaisuudessaan! Tykkäsin sen asenteesta.

P-makuu 3min piilossa: Aava nuuski jonkun verran, ja nousi (!!!!??) 5sek ennen ajan loppua. Pistän tämän mokan kylmiltään paikkamakuuseen vieraiden koirien sekaan menon (ja juoksun) piikkiin, mutta toisaalta harjoitus oli hyvä. Käskin takaisin maahan. Odotettiin vielä hetki, ennen kuin palattiin koirien luo. Aava palkkaantui suht huonosti sosiaalisesta kehusta, oli vähän turhan kiinnostunut toisista koirista. Ei jäänyt hirveästi harmittamaan moinen nouseminen, tosi hyvä saada virhe esiin. Aavis tulee saamaan paljon häiriötreeniä ohjelmistoonsa, taisi tilata tämmöiset harkat ihan itse :D

Seuruu liikkuroituna ja häirittynä: Tää meni tosi hienosti! Liikkurikin sanoi ettei Aavis ottanut isosti häiriötä :) Vaiks osa häiriöistä oli aika pahoja. Edistystä, jeeee <3 Kerran sain esiin jätätyksen --> karkasin --> iso ilahtuminen kun koira korjasi. Aava vastasi aika kivasti sosiaaliseen palkkaan, ja leikki raivoissaan :)

Hyppynoudon alkeet: Paluuhypyt oli super vinoistakin kulmista tehtynä :) Kerran Aava mokasi, kun heitin kapulan ja katse jäi liikaa kiinni kapulaan --> ohitti hypyn. Toistolla kuitenkin oikein hyvä, kun merkkasin iloisin kehuin kaikki osiot :) Aika hienosti ekaksi treeniksi.

Kaukot: Periaatteessa tykkään Aavan ajatuksesta kaukoissa: se on innokas, täpäkkä, ei yhtään vetelä, tekee kaiken mitä pyytää. Mutta. Aava tassuttaa yhden askeleen aina eteen, ja nyt voi jo sanoa että nykyinen tapa ei pelkästään toimi. Koitin takapalkkaa, ja sen kanssa ajatus oli parempi. Lisää vaan pitäisi malttaa tehdä 1) liikerataa 2) tarjoamisen kautta saada se yksi askel sammutettua 3) ei sekoittaa vaihtoja vielä.

Piitu hömppäili hyppynoutoa matalalla hypyllä :)

Kiitos kaikille treeneistä!