Käytiin pyörävarastossa treenaamassa paikkamakuuta, kun siellä kumisee ja kaikuu. Ajatuksena oli tehdä niitä pitkiä makuita. Otettiin 2x6min ja 3x2min. Nuo pisimmät pätkät palkkasin namilla ja lyhyemmät lelulla. Huomioita: namilla Aava röhnöttää, nuuskii maata välillä ja eikä noussut ekalla kerralla maasta ekalla käskyllä (mielikuva palkasta oli huono, vaiks lihapullalla tehtiin). Lyhyemmät pätkät puolestaan olivat oikein onnistuneita: makuuasento huomattavasti ryhdikkäämpi ja alku&loppu täpäkästi. Palkkasin oikein pitkän kaavan kautta lelulla, ja annoin Aavan juosta ja ravistella saalistaan. Sitten tauko. Nähtiin kaveri ulkona, ja tehtiin pari luoksepäästävyyttä. Nämä meni kerrankin heti ekasta kättelystä putkeen, jes! Tähän väliin taas tauko.

Tauon jälkeen tehtiin lelupalkalla paikallaseisomista. Ekalla toistolla Aava pyöri mun mukana ympäri iloisena kun kiertelin Aavaa :D Sanoin sille että äpäp, kun tätä on treenattu tosi paljon naksuttimen avulla. Hain tuolla huomautuksella hieman parempaa kuuntelemista. Toistettuna Aava teki tosi hienosti ja palkkasin taas ajan kanssa. Seuruuta tehtiin tarjoten, ja se sujui innokkaasti. Aava ei yhtään himmaillut tai olettanut että nyt taas stopataan. Lopuksi yksi hetsiluoksetulo ja vihoviimeisenä palkkasin istumisesta. Aava tuli ihan hurjaa vauhtia luokse, vähän jännitti että törmääkö johonkin.. Istumisen jätössä huomaan että Aava meinaa mennä maahan (siirtää tassua). Täytyy muistaa äänensävy: istumiseen hiljainen ja tasaisen tavallinen istu, maahan matalemmalta.

Tosi kivaa että tuo lelupalkka tuntuu toimivan loistavasti. Jonkinlainen tasapaino on löytymässä meidän tekemiseen :) Treenilistalle: pieniä pätkiä seuruuta hihnassa (lelu piilossa), istumiseen jättämistä ja huomenna liikkeestä maahanmenoa